Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Hagymás sült vér

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Belsőségekből 
Cimkék: Húsételek, Reggeli, Sörözés, borozás, Szabadban, Sült, Sós, Meleg, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 adag vér ? ? ? ? ? ?
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
ízlés szerint feketebors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint majoránna 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 evőkanál libazsír 897 0.5 99 0 0 107
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A leölt tyúk vérét csurgassuk egy tálba, aztán, ha megalvadt, vágjuk darabokra.
A zsírban pirítsunk meg egy félfőre vágott vöröshagymát. Dobjuk rá a vért, borsozzuk, majoránnázzuk meg alaposan.
Süssük át, majd sózzuk.

Friss, puha kenyérrel, ecetes savanyúsággal tálaljuk

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)