A tojásfehérjéket verjünk addig, míg fényes kemény habot nem kapunk. A sárgáját keverjük ki a cukorral és vaníliás cukorral. Akkor jó ha a cukor már nem ropog és a krém szinte fehér. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet és forgassuk bele óvatosan a tojáshabba. Egy
Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
— Gixer
Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.
>>A libamellet a csontról óvatosan lefejtjük, vigyázzunk, hogy a csont maradjon épen. A mellhúst, ha nem nagyon zsíros, a bőrt is, a vízben áztatott zsemlével és a kétféle hagymával, kétszer átdaráljuk, majd a két tojással, sóval, borssal és evőkanálnyi libazsírral jól...
>>