Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kapros mustármártás, gravlax, azaz pácolt lazac mellé

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Mártások 
Cimkék: Mártások, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Macskajajra, Buli, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
5 evőkanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 evőkanál fehérborecet ? ? ? ? ? ?
3 evőkanál méz 327 0.4 0 81 0 0
5 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
3 csokor kapor 0 3.7 0.8 10.2 2.2 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A friss, finomra vágott kaprot, a többi hozzávalóval elkeverjük és egy óra pihentetés után, a megfelelő hallal, behűtve, tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)