Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 5 találat

Gombás sertésnyelv

A nyelvet megmosom és kuktában, párolóbetéten, 1-1 deci vizet és a bort aláöntve, rádobva a babért és némi sót puhára párolom, ez kb. 20 perc, majd a bőrét lehúzom, és vékony csíkokra vágom. A gombát megtisztítom, és ... tovább

Almás grillcsirke

Az almákat meghámozom, kicsumázom és lereszelem. Kevés sóval és a fűszerekkel összekeverem, majd a megtisztított, jól átöblített és lecsöpögtetett csirke besózott hasába töltöm. A szárnyast nyársra húzom, sós olajjal ... tovább

Sajtos csirke

A csirkét tisztítás után 4 darabra vágom, megsózom, és a felhevített olajon mindkét oldalát átsütöm. A csirkedarabokat tűzálló tálba teszem, ráöntöm a tejszínt, meghintem a fűszerekkel, majd fedő alatt puhára párolom. ... tovább

Barackcsatni borsmentával

A felforrósított olajon két percig sütjük a fűszereket, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kis darabokra vágott őszibarackot, a felaprított vöröshagymát, a diót, a felkarikázott chilit, a borsmentát és a szezámmagot. ... tovább

Burgonyás kolbász

A nagyobb darabokra vágott karajt, kevés vízzel leöntve puhára főzzük. A kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük és a reszelt vöröshagymát megpirítjuk benne. Hagyjunk mindent kihűlni. Közben a sonkát vágjuk apró kockára. A ... tovább