Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 15 találat

Hideg bélszínszelet

Az érlelt bélszínt gondosan megtisztítjuk a hártyáitól és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával ferdén megtűzdeljük. Formára igazítjuk és konyhai zsineggel körbekötjük. A felforrósított zsiradékban körbesütjük, de ... tovább

Bélszín mézes mustármártással

Az érlelt bélszínt 4 vastag szeletre vágjuk. A hússzeleteket a felforrósított olajban süssük meg, oldalanként 2-5 percig, attól függően, hogy mennyire szeretjük véresen. A húst vegyük ki és tartsuk melegen. A serpenyőbe dobjuk a ... tovább

Bélszín sherryben párolva

A sóval, babérlevéllel és 2 gerezd fokhagymával ízesített vízben főzzük puhára burgonyát. Szűrjük le, majd kidobva a fűszereket, szikkasszuk pár percig. Törjük át, majd sóval, borssal ízesítve, adjunk hozzá annyi olajat, hogy ... tovább

Vörösboros bélszíntokány

Fél deci olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, a lereszelt zellert és répát. Ha a zöldségek lepirultak, hozzákeverjük a felszeletelt gombát, a fűszereket, a zúzott fokhagymát és ezzel is zsírjára sütjük. Felöntjük a ... tovább

Bélszín carpaccio

A bő órára mélyhűtőbe tett bélszínt vékonyra szeljük, majd két sütőpapír között, még vékonyabbra nyújtjuk. Tálra terítjük és a citromlével elkevert olajjal megkenve, a fűszerekkel meghintve, kevés parmezánnal és némi ... tovább