Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Remulade mártás

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Mártások 
Cimkék: Mártások, Főétel mellé, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Hideg, Zöldség, Tojás
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
ízlés szerint mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 dl száraz fehérbor 70 0 0 16 0 0
2 db mogyoróhagyma ? ? ? ? ? ?
1/2 csokor tárkony 0 0 0 0 0 0
1/2 csokor petrezselyemzöld 61 4.4 0.4 9.8 4.3 0
10 db kapribogyó 0 0 0 0 0 0
2 db csemegeuborka ? ? ? ? ? ?
2 dl majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A majonézhez hozzákeverjük a finomra vagdalt uborkát, kaprit, petrezselymet, tárkonyt és a hagymát, a fehérborral hígítsuk fel a mártást és ízesítsük a többi hozzávalóval.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)