Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Lazacos melegszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 35 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Előételek, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Csőben sült, Sós, Meleg, Halak, Tejtermékek
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
2 db lazackonzerv ? ? ? ? ? ?
1 csomag toastkenyér ? ? ? ? ? ?
15 dkg juhtúró 283 18.2 21.1 3 0 12
15 dkg margarin ? ? ? ? ? ?
1 dl tejszín 372 21.5 30.6 2 0 90
1 fej vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
ízlés szerint fehérbors 0 0 0 0 0 0
1 db citrom  31 0.4 0.6 2.3 5.3 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A juhtúrót simára keverem a vajjal, a megreszelt hagymával és a lazackonzervvel. A tejszínnel kenhető állagúra higítom, majd izlés szerint megborsozom.
A kenyérszeleteket megkenem a masszával. Előmelegített, forró sütőben vagy grillsütőben megsütöm.
Tálaláskor ki-ki ízlése szerint megcsepegteti citromlével.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)