Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Hering magos buciban

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Halak és hidegvérűek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Uzsonna, Sörözés, borozás, Buli, Rakott, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Savanyú, Hideg, Halak, Tésztafélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db magos buci 0 ? ? ? ? ?
12 db pácolt hering 144 11.1 11 0 0 80
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
1 maréknyi rukkola 0 ? ? ? ? ?
2 db paradicsom  22 1 0.2 4 1.8 0
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1 db citrom  31 0.4 0.6 2.3 5.3 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A bucikat majdnem kettévágjuk és megkenjük a majonézzel. Rukkola levelekkel borítjuk, majd rárakosgatjuk a heringtekercseket. A tetejére vékonyra szelt paradicsomot és lilahagymát teszünk. Ízlés szerint sóval, borssal megszórjuk.
Citromgerezddel tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)