Zöldséges bárány diszkoszban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Egyéb négylábúak Cimkék: Húsételek, Szabadban, Sörözés, borozás, Hétvégi ebéd, Buli, Csőben sült, Diszkosz, Római tál, Remoska, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A bárányhúst kockára vágjuk, majd az olajjal, a finomra metélt hagymafélékkel és a zöldfűszerekkel elkeverve, fél órát pihentetjük. A paprikát, a paradicsomot és a padlizsánt szintén felkockázzuk, megsózzuk és összeforgatjuk a hússal. A diszkoszt alufóliával kibéleljük, majd beleöntjük a keveréket. A tetejére szalonnaszeleteket téve, a diszkoszt lezárjuk és bő órára parázsba temetjük. Tejfölt és friss kenyeret adjunk hozzá. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||