Kolbászkrémes melegszendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Terka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Reggeli, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Rakott, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Tésztafélék, Húsfélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre: Kolbászkrém
Kolbászkrémes melegszendvics
Kolbászkrém Lehetőleg friss, puha kolbászt válasszunk. A kolbász bőrét húzzuk le és a hagymával és a keményre főtt tojásokkal daráljuk le. A puha vajjal és a tejföllel keverjük habosra, Lehűtve, pirítóssal tálaljuk, de kenhetjük zsömlébe, kiflibe tízórainak vagy tölthetjük zöldpaprikába, melyet kifagyasztás után vékony karikára vágunk. Kolbászkrémes melegszendvics A kifliket félbe vágjuk, majd vajjal és kolbászkrémmel megkenjük. A sajtokat megreszeljük és bőven megszórjuk a kifliket. 180 fokra előmelegített sütőben, a sajt pirulásáig sütjük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||