Mazsolás kupac (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Zsóka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Édességek, Tészták, Desszert, Teaparti, Kártyaparti , Advent, Karácsony, Csőben sült, Édes, Tésztafélék, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A vajat a cukorral, a tojásokkal, a narancshéjjal és egy csipet sóval habosra keverjük. A lisztbe forgatjuk a mazsolát és részletekben a vajas masszába dolgozzuk. Két kanál segítségével kis halmokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsire és a 175 fokra előmelegített sütőben negyed órát sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd megcsepegtetjük, a vízfürdőben, megolvasztott csokoládéval. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||