Mexikói fűszerkeverék (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Geri
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Fűszerkeverékek, ízesítők
Cimkék: Fűszerkeverékek, Csípős
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál
köménymag |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
pirospaprika |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 evőkanál
oregánó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1/2 evőkanál
bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
zellerzöld |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 evőkanál
fokhagyma granulátum |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 evőkanál
chilipor |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
citromhéj |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 evőkanál
porcukor |
400 |
0 |
0 |
100 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A hozzávalók mennyisége őrölve és szárítva értendő.
Összekeverjük a hozzávalókat és légmentesen lezárva tároljuk. Kb 3 hónapig eláll.
|