Kolbászos burgonya remoskában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Húsételek, Hétköznapi vacsora, Főétel, Csőben sült, Sült, Kemence, Remoska, Diszkosz, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A felforrósított olajban megpároljuk a hagymát, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a fűszereket és megszórjuk a liszttel. Felöntjük egy deci vízzel. közben a kolbászt és a burgonyát felkarikázzuk és a hagymás masszával elkeverjük. A remoska táljába öntjük és egy órát sütjük. Savanyúsággal és kenyérrel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||