Gomba spenóttal és fetával sütve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Emese A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Hétköznapi vacsora, Csőben sült, Meleg, Sós, Zöldség, Tejtermékek, Gombafélék, Kímélő, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
Az apróra vágott gombát egy evőkanál vajon süsük barnára. A kiolvasztott spenótot, szitában, csepegtessük le. A maradék vajat hevítsük fel és pezsgessük meg benne a lisztet, kevergetve öntsük bele a meleg tejet. Kissé sűrítsük be. fűszerezzük meg és keverjük bele a gombát és a spenótot. Öntsük tűzálló tálba és reszeljük rá a fetát. Toljuk 160 fokra előmelegített sütőbe 30 percre. Könnyű vacsorának vagy előételnek kínáljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||