Pangasisus filé lime-mal (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 7 perc A recept forrása: Emese A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Meleg nyári napokra, Karácsony, Böjt, Csőben sült, Sós, Meleg, Gyümölcsök, Halak, Kímélő Hozzávalók 4 személyre:
A pangasiusfiléket megsózzuk, megborsozzuk. A meglangyosított vajat elkeverjük az olajjal és a harmadát tepsibe öntjük. A filéket beleterítjük, ráreszeljük a lime-ok héját és rácsavarjuk a levüket. A tetejére csepegtetjük a maradék vajas olajat. 200 fokos sütőben 8 perc alatt készre sütjük. Ne tovább, mert kiszárad. Tálaláskor a szaftjával leöntjük. Párolt rizst és salátát adhatunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||