Csirkemell zöldborsóval és rákkal (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Bálint nap, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Meleg, Hidegvérűek, Zöldség, Húsfélék, Kímélő, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet vágjuk kockára, majd a felforrósított vaj-olaj keveréken süssük pirosra. Sütés közben sózzuk, borsozzuk és ízesítsük a zúzott fokhagymával. Ha majdnem puha, keverjük bele a mélyhűtött zöldborsót és a garnélát. Mire átforrósodik el is készül. Végül öntsük hozzá a tejszínt és szórjuk meg finomra vágott petrezselyemmel. Néhány szép garnélával és citromgerezddel díszítsük. Rósejbnit adhatunk köretnek. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||