Békacomb bresse-i módra (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegvérűek Cimkék: Halak és hidegvérűek, Előételek, Főétel előtt, Főétel, Sörözés, borozás, Sült, Sós, Meleg, Hidegvérűek Hozzávalók 4 személyre:
A megsózott combokat, állni hagyjuk, majd borsozott lisztbe forgatjuk. Az olajban, mindkét oldalukat, gyorsan ropogósra sütjük. Lecsepegtetve, melegen tartjuk. Átpréseljük a fokhagymát, finomra vágjuk a petrezselymet, összekeverjük a zsemlemorzsával. Serpenyőben felolvasztjuk a vajat és beleforgatjuk a morzsás keveréket és azonnal a combokra öntjük, majd átkeverjük. Citromgerezdekkel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||