Palermói töltött paprika (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Zsóka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Hirtelen sült, Sós, Hideg, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Reform konyha, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
Evőkanálnyi, felhevített olajon pirítsuk meg a zsemlemorzsát, kapcsoljuk le a lángot. keverjük hozzá a felvagdalt szardellafilét, mazsolát, fenyőmagot, kapribogyót, ízesítsük sóval és borssal, végül adjuk hozzá a reszelt parmezánt. A paprikák szárát vágjuk le és a paprika ereit és magjait távolítsuk el. A morzsás keveréket töltsük a paprikákba, majd helyezzük vissza a levágott részt és a paprikákat, bekenve olajjal, helyezzük tepsibe. 160 fokra előmelegített sütőben, süssük 45 percig. Hidegen, melegen kitűnő előétel. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||