Ecetes tárkony (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Atti
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Házi befőzés 
Cimkék: Házi befőzés, Fűszerkeverékek, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Savanyú, Zöldség

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
igény szerint tárkony 0 0 0 0 0 0
igény szerint fehérborecet ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A megmosott, leszárított tárkonyágakról húzzuk le a leveleket és tömködjük üvegekbe. Nem kell nagyon szorosan, majd öntsük fel borecettel. Egy hét múlva használható. A levelek fűszerként a leve ecetként.