Kapros csirkemell kefírrel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek, Kímélő, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemelleket kifilézzük és lapjában két szeletre vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olajban, egyszer megfordítva megsütjük. A sütés vége felé rászórjuk a finomra vágott kaprot és ha a kapor illata felszáll ráöntjük a kefírt. Éppen csak felforraljuk és már tálalhatjuk is. Párolt barnarizzsel és fűszeres zöldbabbal tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||