Scampi fehérborban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Dragan A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegvérűek Cimkék: Előételek, Halak és hidegvérűek, Főétel előtt, Főétel, Sörözés, borozás, Karácsony, Hétvégi ebéd, Sült, Párolt, Sós, Meleg, Zöldség, Hidegvérűek Hozzávalók 4 személyre:
Az olajat és a vajat felhevítjük, majd beledobjuk az apró kockára vágott fokhagymát és a rákokat. Négy percig forgatva sütjük, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük a borral. Nagy lángon két percig forraljuk és petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk. Kenyeret kínáljunk hozzá, hogy a szaftot ki tudjuk tunkolni. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||