Grillezett erőspaprika (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: tavaszi-koranyári receptverseny A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Buli, Hétvégi ebéd, Töltött, Göngyölt, Sült, Grillsütő, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Húsfélék, Tejtermékek, tavaszi-koranyári receptverseny Hozzávalók 4 személyre:
A zöld hegyes paprikákat az egyik oldalukon, óvatosan behasítjuk és a belsejüket kiszedjük. A sóval elkevert krémsajtot vagy krémtúrót habzsákból a paprikákba töltjük. A töltött paprikákat baconszeletekbe tekerjük. A szalonnát beáztatott fogpiszkálóval rögzítsük. Közepes magasságú rácson, forgatva addig süssük, amíg a szalonna ropogós pirosra sül. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||