Nyúl tagine (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 50 perc
Munkaidő: 90 perc
A recept forrása: Móni
A recept nehézségi foka: 3
Helye a tartalomjegyzékben:   Húsételek  Egyéb négylábúak 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál koriander 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál oregánó 0 0 0 0 0 0
1 teáskanál kakukkfű 0 0 0 0 0 0
4 evőkanál olívabogyó 138 1.4 13.9 1.8 2.4 0
3 db citrom sóban 0 ? ? ? ? ?
2 evőkanál friss citromlé 45 0.4 0.1 7.7 0 0
1 evőkanál főzővaj ? ? ? ? ? ?
2 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
4 db nyúlcomb 158 21 8 0.4 0 71
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A combokat előpácoltam a citromélben és a fűszerekben. Az olajban elősütöttem, majd a taginében elhelyeztem. Rádobtam a többi fűszert és a kusz-kuszt, felöntöttem vízzel. Majd, egy órát pároltam.
Tálaltam és ettük.