Medvehagymás frittata (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Hústalan feltétek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Böjt, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Sült, Sós, Hideg, Meleg, Tojás, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
Egy sütőálló serpenyőt vajjal kikenünk. A tojást a tejföllel, a sóval és a borssal felverjük, majd belekeverjük a vékony csíkokra vágott medvehagymát. A serpenyőbe öntjük és a tűzhelyen, addig sütjük, amíg az alja megszilárdul. 220 fokra előmelegített sütőben, süssük, még negyed órát. Langyosan vagy hidegen kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||