Kolbászos-sajtos tészta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Tészták, Húsételek, Főétel, Koleszban főztük, Hétköznapi vacsora, Főtt, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Tésztafélék Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a bőréből kifejtett kolbászhúst is átsütjük benne. Hozzáöntjük a tejszínt és belekeverjük a sajtot. Ha elolvadt hozzáforgatjuk, az előírás szerint megfőzött tésztát. Frissiben tálaljuk. Igazi gyors vacsora. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||