Barackos-tejszínes csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Kriszti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Koleszban főztük, Buli, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Párolt, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gyümölcsök, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon a finomra aprított hagymát megpirítjuk, majd rádobjuk a kis kockára vágott csirkemellet. Átsütjük, közben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Fedő alatt, félpuhára pároljuk. Ha szükséges kevés vizet adhatunk hozzá. Végül a feldarabolt barackot is belekeverjük, majd a tejszínnel összeforraljuk. Petrezselymes párolt rizzsel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||