Biltong feketepecsenyéből (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Jocó A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Házi befőzés Cimkék: Előételek, Házi befőzés, Reggeli, Főétel előtt, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A feketepecsenyét hártyázzuk le, majd vágjuk ujjnyi széles és arasznyi csíkokra. Forgassuk a fűszerkből készített pácba és tegyük hűtőbe egy napra. Csepegtessük le, végül mártsuk forrásban lévő vízbe 1 percre. Szárítsuk le és tegyük jól szellőző, meleg helyre öt napra. Ezután fogyasztható. Igazi húsos snack. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||