Kolbász zsírban eltéve (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Ági Laci
A recept nehézségi foka: 3
Helye a tartalomjegyzékben:   Húsételek  Hentesárukból 
Cimkék: Házi befőzés, Párolt, Sós, Hideg, Húsfélék, Húsételek

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 kg zsír 898 0.1 99.7 0 0 100
1 kg sütnivaló kolbász 135 19 6.2 0.6 0 75
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A kolbászt a zsírral beborítjuk és kb egy órát kis lángon sütjük. Edénybe tesszük és a zsiradékkal leöntve kihűtjük. néhány hónapig eláll.