Pórés sertésszűz sajtmártásban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Koleszban főztük, Buli, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A kockára vágott sertésszüzet, a felhevített olajban átpirítjuk. A finomra vágott fokhagymát és a felkarikázott pórét belekeverjük. Ezzel is átsütjük, majd a borral felöntjük és a levét elforraljuk. A tejszínnel felöntjük és a sajtokat rászórva összeforraljuk. A tésztát előírás szerint megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A húst ráhalmozva tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||