Sonkás-sajtos baguett paradicsommal (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Adri
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Szendvicsek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Uzsonna, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Tizórai gyerekeknek , Reggeli, Buli, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db olivás baguette 0 ? ? ? ? ?
2 tubus camping krémsajt 536 8.4 30.3 56.8 0.4 0
8 szelet főtt füstölt sonka 308 15.7 27 0.2 0 82
2 maréknyi koktélparadicsom ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A baguettett hosszában, majdnem félbe vágjuk. A sajt felét belenyomjuk. A sonkaszeletekkel beterítjük és ráhalmozzuk a felvagdalt koktélparadicsomot. A megmaradt sajtot rákenjük és tálaljuk.