Fetás zöldsaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Zoli bá A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Saláták, Főétel előtt, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető, Hétvégi ebéd, Köretek Hozzávalók 4 személyre:
A lilahagymát finomra vágjuk, az uborkát és a paprikát felkockázzuk, a koktélparadicsomot félbe-negyedbe vágjuk, méretétől függően. A kis darabokra tört fetával, a galambbegysalátával és a rukkolával összekeverjük, majd a többi hozzávalót öntetté keverve, hozzáforgatjuk. Előételnek vagy grillhúsok mellé köretnek tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||