Mentás zöldborsókrémleves sajtchipsszel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept forrása: Rozi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Böjt, Buli, Főtt, Sós, Meleg, Zöldség, Hüvelyesek, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre: Mentás zöldborsókrémleves sajtchipsszel
Satjchips
Mentás zöldborsókrémleves sajtchipsszel A felhevített zsiradékon megpároljuk a kicsire vágott burgonyát és finomra szelt hagymát. Ha kicsi színt kapott rászórjuk a borsót, a mentát, megfűszerezzük, majd felöntjük az alaplével. Puhára főzzük, majd botmixerrel összezúzzuk. Csészébe kanalazzuk, majd sajtchipsszel borítjuk. Satjchips A lereszel sajtokat elkeverjük. Sütőpapírral bélt tepsiben tenyérnyire hintjük. Grill fokozaton aranybarnára sütjük, majd késsel leválasztva a leves tetejére tesszük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||