Texasi BBQ szósz hamburgerbe (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása: Bálint
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Fűszerkeverékek, ízesítők
Cimkék: Mártások, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Kártyaparti , Szabadban, Buli, Főtt, Édes, Sós, Csípős
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint
száraz vörösbor |
? |
? |
? |
? |
0 |
0 |
2 dl
ketchup |
109 |
2.1 |
0.4 |
24 |
0 |
0 |
2 evőkanál
Worcestershire mártás |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
1 evőkanál
barnacukor |
391 |
0 |
0 |
97.4 |
0 |
0 |
2 evőkanál
almaecet |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 teáskanál
mustár |
169 |
5.7 |
6.4 |
22 |
0 |
0 |
1 teáskanál
dijoni mustár |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 teáskanál
hagyma granulátum |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
1 mokkáskanál
fehérbors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 mokkáskanál
cayenni bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ízlés szerint
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A hozzávalókat elkeverjük és összeforraljuk. Ha túl sűrű kevés vörösborral felöntjük. Hamburger vagy BBQ mártásként tálaljuk.
|