Házi vegyes vágott (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 50 perc
Munkaidő: 40 perc
A recept forrása: Edina
A recept nehézségi foka: 1
Helye a tartalomjegyzékben:
Házi befőzés
Cimkék: Főétel mellé, Házi befőzés, Hideg téli napokra, Szilveszter, Farsang, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Sós, Savanyú, Csípős, Hideg, Zöldség, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Buli
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál
borkén |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 kávéskanál
nátrium-benzoát |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
3 dl
ecet (20%-os) |
? |
? |
? |
? |
? |
? |
80 dkg
cukor |
402 |
0 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
8 dkg
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
50 dkg
sárgarépa |
40 |
1.2 |
0.2 |
8.1 |
3.4 |
0 |
1 kg
paprika |
20 |
1.2 |
0.3 |
3 |
0.9 |
0 |
1 kg
vöröshagyma |
40 |
1.2 |
0.1 |
8.3 |
3.1 |
0 |
2 kg
fehérkáposzta |
65 |
1.1 |
0.2 |
14.7 |
2.7 |
0 |
2 kg
uborka |
12 |
1 |
0.1 |
1.7 |
0.9 |
0 |
1 evőkanál
feketebors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 levél
babérlevél |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 db
chili paprika |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
|