Kefires busa (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Niki A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Karácsony, Csőben sült, Sós, Meleg, Halak, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A halhúst 4 szeletre vágom, besózom, az almaecettel lelocsolom, és 1-2 órát állni hagyom. Időnként megforgatom. A kefirbe belekeverem a zúzott fokhagymát és a lisztet. Kiolajozok egy tepsit, beleteszem a halszeleteket és leöntöm a fokhagymás kefirrel. Előmelegített, közepesen forró sütőben, fedetlenül fél óráig sütöm. Párolt rizs illik hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||