Csupacsokis süti (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Szilvi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Édességek, Tészták, Desszert, Teaparti, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Édes, Hideg, Tésztafélék, Roboráló Hozzávalók 4 személyre: Csupacsokis süti
Csokikrém
Csupacsokis süti Az apróra tört étcsokit felolvasztjuk, belekeverjük a cukrot, 2 tojássárgát és a felvert tojásfehérjét. 32,5cmX22,5cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon kb. 15-20 percig sütjük, utána kakaóval megszórt sütőpapírra borítjuk. A tésztát először megkenjük a mascarponéval, utána csoki krémmel, majd feltekerjük, hűtőbe rakjuk, ha megdermedt szeletelhető. Csokikrém Az étcsokit és 3ek. brandy felolvasztjuk, belekeverjük a tojássárgáját, a felvert tojásfehérjét és ízlés szerint cukrot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||