Grillen sült bélszin (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Niki A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Marhából Cimkék: Húsételek, Főétel, Meleg nyári napokra, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Sült, Tárcsa, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
Az érlelt bélszínt lehártyázzuk és 2 ujjnyi szeletekre vágjuk. Frissen őrölt borssal és mustárral alaposan bedörzsöljük, rádobunk néhány ágacska rozmaringot és olajjal leöntve, hűtőben érleljük legalább egy napig. Sütés előtt a húsos szalonnába tekerjük, amit rátűzünk. Megolajozzuk a grillrácsot, hogy ne tapadjon rá a hús, majd addig sütjük, amíg angolos vagy éppen jól átsült lesz, attól függően, hogyan szeretjük. Csak sütés után sózzuk. Hideg mártásokkal és fóliás burgonyával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||