Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Vecsési káposzta almával

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Köretek, Saláták, Főétel mellé, Sörözés, borozás, Hideg téli napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Szilveszter, Hirtelen sült, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Gyümölcsök
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
1 evőkanál köménymag 0 0 0 0 0 0
2 db alma  35 0.4 0.4 7 2.3 0
60 dkg savanyúkáposzta 20 1.1 0.2 3.4 2.1 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az olajat felhevítjük, belekeverjük a köményt és kissé kipattogatjuk. A rövidebb szálakra vágott káposztát és finomra vágott almát belekeverjük, majd tálaljuk. Zsírosabb sültek kísérője lehet. Főtt burgonya vagy knédli mellé ajánlom.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)