Vörösborban sült mosómedve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Geri A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Különleges húsfélékből Cimkék: Húsételek, Főétel, Csőben sült, Főtt, Kemence, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A megtisztított mosómedvét vágjuk négy darabra, majd sós vízben főzzük egy fél órát. Kivéve, csepegtessük le és kicsit hagyjuk szikkadni. Közben az apróra vágott hagymát keverjük el a többi hozzávalóval. A mosómedvét tegyük tepsibe és öntsük rá a szószt. Előmelegített 165 fokos sütőben süssük két-három órát. Félóránként locsoljuk meg a levével. Sült burgonyával és párolt zöldségekkel kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||