Füstölthal saláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Előételek, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Halak, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A hal bőrét lehúzzuk, majd kiszálkázzuk. A húsát apróra kockázzuk. A kis kockára vágott kemény tojással és a vékonyra karikázott újhagymával együtt a sóval, borssal ízesített majonézbe keverjük. Hidegen tálaljuk. Vajjal és rozskenyérrel kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||