Májpástétom paprikába töltve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: kicsilány A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hidegkonyhai készítmények Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Szilveszter, Húsvét, Hétvégi ebéd, Párolt, Sós, Hideg, Zöldség, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra kockázott szalonnát. Rádobjuk a felvágott hagymát és a kis darabokra vágott májat. Átsütjük és közben fűszerezzük, zúzott fokhagymával, reszelt gyömbérrel, sóval és borssal. Ha elkészült hűlni hagyjuk, majd botmixerrel áttörjük. Végül, habzsákkal a félbevágott paprikákba töltjük. Büfé- vagy előételként, pirítóssal tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||