Bugaci tojásos csirkemáj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Rozi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Vegyes húsokból Cimkék: Előételek, Reggeli, Szabadban, Sörözés, borozás, Uzsonna, Főétel előtt, Buli, Hirtelen sült, Sós, Csípős, Meleg, Tojás, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
Félfőre vágjuk a hagymát. Az apró kockára vágott szalonnaféléket zsírjára sütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Rádobjuk a felkockázott paprikákat és ezeket is megfonnyasztjuk. Belekeverjük a fűszereket és a felcsíkozott májat hozzáadva, majdnem készre sütjük. Belehabarva a felvert tojásokat, készre pirítjuk. Friss kenyérrel és kovászos uborkával tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||