Tonhalas spagetti (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Halak és hidegvérűek, Főétel, Meleg nyári napokra, Hétköznapi vacsora, Böjt, Főtt, Sós, Meleg, Zöldség, Tésztafélék, Halak, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A tonhal olaját serpenyőbe öntöm és a finomra vágott hagymát megpárolom benne, majd ráöntöm a paradicsomkonzervet, a leve nélkül, belenyomom a fokhagymát és megfűszerezem. Takarékon kevergetve összefőzöm. A tésztát előírás szerint elkészítem, leöntöm a paradicsomos mártással, rászórom a kisebb darabokra szedett tonhalat, majd meghintem reszelt parmezánnal. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||