Mustáros sertésszűz (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Ditke A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Buli, Karácsony, Hétvégi ebéd, Sörözés, borozás, Göngyölt, Hirtelen sült, Csőben sült, Sós, Édes, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A szűzpecsenyét tisztítsuk meg a hártyáitól, majd dörzsöljük be az olajból, a fűszerkeverékből, a fahéjból és a sóból és borsból készült pácba. Tekerjük be a a baconba és tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe. 15 percig süssük, ekkor ecseteljük be a cukorból és az almaléből készített mártásba és süssük még 10 percet. Ferdén, szeletekre vágva tálaljuk. Burgonya pürét és őszi barack befőttet tálaljunk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||