Pirított csirke gombával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Móni A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A csirkecombot filézzük ki, majd sózzuk, borsozzuk be és hintsük meg a liszttel. A felforrósított vajban süssük át, keverjük hozzá a kockára vágott szalonnát, pirítsuk össze, majd adjuk hozzá a feldarabolt gombát. Ha minden megpirult, keverjük bele a paradicsompürét és átkeverve adjunk hozzá pohárnyi vizet. Főzzük puhára, végül sózzuk, borsozzuk igény szerint. Főtt széles metélttel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||