Csirkemáj baconba burkolva (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Dragan A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Előételek Cimkék: Előételek, Sörözés, borozás, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Szabadban, Buli, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Csőben sült, Kemence, Grillsütő, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemájat megtisztítjuk, majd félbe vágjuk. A baconszeleteket, keresztben félbe vágjuk. A szalonnát meghintjük majoránnával és borssal, majd a fél csirkemájakat beletekerjük. Fogpiszkálóval megtűzzük. Tepsibe tesszük. 200 fokra előmelegített sütőben, negyed órát sütjük. Ízlés szerint sózva, hidegen vagy melegen tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||