Joghurtban pácolt csirkemell diszkoszban (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gézuka A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Hétvégi ebéd, Buli, Rakott, Csőben sült, Diszkosz, Sós, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A zöldfűszereket apróra vágjuk és az olajjal a sóval, borssal ízesített joghurtba keverjük, majd a lapjában szeletekre vágott csirkemellet beleforgatjuk. Fél órát állni hagyjuk. A diszkoszt kibéleljük alufóliával és vékony szalonnaszeletekkel, váltva belerétegezzük a csirkemellet és a sonkát. Ráöntjük a maradék pácot meghintjük az elkevert reszelt sajttal. Lezárjuk a diszkoszt és háromnegyed órára parázsba tesszük. Sok zöldsalátával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||