Szüreti csirkecomb (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Ditke A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A csirkecombokat kettévágjuk és sóval, borssal meghintjük. Az olajat tepsibe öntjük, majd a csirkecombokat, a félfőre vágott hagymát és a finomra metélt fokhagymát belerakjuk. Ráöntjük a bor felét és alufóliával szorosan lefedjük. 175 fokra előmelegített sütőben háromnegyed órát pároljuk. Levesszük a fóliát, a csirkéhez keverjük a leszemezett szőlőt, hozzáadjuk a félretett bort. Majd húsz percre visszatoljuk a sütőbe. Párolt rizzsel vagy burgonyapürével kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||