Magyaros halkolbász (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Főétel, Advent, Karácsony, Rakott, Csőben sült, Párolt, Remoska, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Gabonafélék, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A kifilézett, kiszálkázott halhúst és az őrölt fűszereket összedolgozzuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a zsírt, Jól elkeverjük, majd birka vékonybélbe töltjük. Előmelegített, 180 fokos sütőben 30 percig sütjük, majd a páclével locsolgatva készre pároljuk. Alá simítjuk a burgonyapürét és zöldségekkel díszítve tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||