Tormás-sajtkrémes cékla (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Köretek, Saláták, Főétel előtt, Főétel mellé, Böjt, Sült, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A megmosott céklát megsózzuk és alufóliába tekerjük. 180 fokos sütőben egy órát sütjük. Meghámozzuk és hasábokra vágjuk. A krémsajtot, a tejfölt és a tormát elkeverjük, sóval, borssal, citromlével és kevés cukorral ízesítjük. A céklára öntve tálaljuk. Lehet előétel vagy hideg köret. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||